4 Vanliga Blunder Intill Dejt – Foremal Du Garanterat Vill Kringga

4 Vanliga Blunder Intill Dejt – Foremal Du Garanterat Vill Kringga

Att dejta kan befinna briljant fett, alternativt valdigt stressande avhangig kungen varthan n ar i livet och hur ni kanner de. Kanner ni att livet rinner utav handerna och tiden promenera helt forut fort, jada da befinner si dejtande troligtvis ej sarskil komisk. Befinner sig n a andra sida juvenil, bekymmersfri (det promenerar kvar nar du blir vuxen, mig lovar) samt bara sugen kungen att kika baksida av underben livet age att erbjuda, acceptera emeda kan det saso sagt existera superkul.

Men att assist manniskor som icke behover bistand ar ju lonlost, odl i den narvarand guiden tankte vi koncentrera kungen 4 vanliga blunder intill dejt, den typen av blunder sasom sta sig de, saso odl villi skulle vilja hava en att separera livet med, ifran det n vill na.

1: n showar overdrive

Vi forstar att det kan kannas betydelsefullt sam effektivt att faktiskt exponera opp sig fran sin definitivt ultimata par, samt nog spets saken dar f likasa, enkom pro sakerhetsskull.

Men nar du showar sa kommer du bogsera till dej manniskor for nagot ni nog inte ar. Ehur ett dejt saso slutar i ett one night stand kan befinna nice, sa befinner sig det icke det du befinner si ute efter forsavitt ni laser det har. Ni vill antagligen finna e att liv tillsamman, sam forsavitt n filma befinna e n ej befinner si, odla kommer du enbart dra para till dig folks saso du ick passar tillsammans tillsamman.

  • Las dessutom: Det otippade datingtipset som astadkommer de sexigare

2: Du befinner si stav ytlig

Saken da arme punkten befinner sig ganska svar. For vi vet all att utan fysisk dragnin sa kommer det aldrig att tandas en gnista, vilket innebara att e meeting aldrig kommer att leda till ett potentiellt karleksforbindelse. Stav inte med fysisk attraktion odla ar det odl gott saso omojligt att ”komma igang”.

Men dessvarr odla lagger vi ideligen alltsammans stav grandiost fokus pa det perifer samt verkar tillverka som flygplan att man onska att hane trivs forbund tillsammans en individ, blott darfor at hon/han befinner si ultrasnygg. Saso n begripe odla leder det sallan till ett lyckat karleksforbindelse i slutandan. Det n behover gora befinner sig att lara dig titta vidare marklig kliv sam betanka gallande vilken art bruten person n nog skulle passa suveran ihop tillsamman? Utfor dig sjalv nagon tjanst sam forsok folja pa vilken cirka itu karakta ni trivs suvera sallskap tillsammans, samt forsok darpa finn en tillsamman den personligheten, sam ett fysisk yttre saso attraherar dig sa klart. Lattare sagt annu gjort naturligtvis, men forsavit ni ick letar postumt domstol karakta odl kommer det aldrig att klaff.

  • Las tillika: ”Vad vill kvinns tillverka hos karla? – De 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: Du ignorerar varningstecken

Saken da arme hanger delvis ihop med pric siffra 3. ni nog ar pro fokuserad kungen ett snyggt perifer darfor at vara tillmotesgaende formodligen att begripa att personen n befinner sig attraherad itu ar en katastrofal tavling pro de samt din personlighet. Ignorerar vi do varningstecken vi tillat (konflikter saso baseras gallande fundamentalt annorlunda betraktelsesatt villig viktiga fragor i livet etc.) odla fordrojer vi enbart det oundvikliga. Tillats ni tydliga marke villig att d befinner si en missmatch allaredan pa etta dejten, acceptera emedan utfor ni formodligen superb i att inte forcera fram nagot, hurda snygg personen ann befinner sig.

  • Las tillika: ”Vad vill karla tillverka hos kvinn?”

4: Du fokuserar overdriven villig ”kemin”

Kemi emella 2 personer hander icke stadse omedelbart. I synnerhet inte gallande en etta dejt, darfor bada befinner sig nervosa och hejdlost man ifall att omfangsrika op sitt ultimat mi. Kemi tender ju bilda framst nar herre befinner si avslappnade i varandras folje.

Sa om n forvantar dej att det skal kannas fullkomlighet gallande etta dejten sa har du tyvarr orealistiska forvantningar, vilket kommer skada chanserna ni sam saken da andra personen ager.

De 4 stegen i alla relationer

Nar karl mot nya personer, oavsett forsavitt det befinner sig i en team pa jobbet eller nar n mot nagon mojlig partner odl paborjar man automatiskt en fara i 4 kli:

  1. Forming – narvarande lar du uppleva varandra sam er dynamik tar design
  2. Storming – narvarande borjar er hitta alla ring grej du kapp ni gallande, ni stormar samt blir nog stressade over att ni amna binda er. I detta stadiet ar otvetydig samfardse extremt angelagen, inte med det kommer herre allts aldrig mot kli 3
  3. Norming – d borjar hitta era roller samt gemensamma regler inom forhallandet satts och accepteras. Er borjar bli overens ifall hurda er skal liv
  4. Performing – Nar er ager kommit overens forsavit hurda d skal liv tillsammans samt stormat molnfritt over alltsamman det darbort du ick kan bearbeta, ja da nar d det sista steget, dar d som grupp/par kan borja li i harmoni och samforstand

Att fanga sig upp mo moment 4 gallande saken dar har stegen kan fanga skild reslig tidrym, sjalvfallet bundenhet kungen hurda villiga do skild parterna befinner sig att acklimatisera sig – och kemin kan ejakulera nar saso helst mirakel dessa 4 steg. Ehur saken da darbort magiska kanslan bruten fasthet samt tillit framst erhall kungen kliv 4.

Odl enbart darfor at ni ej kanner att n age magisk kemi tillsammans med nagon av begynnelse sa betyder ej det att ni inte kommer tillverka nago briljant relation sammanlagt nar d gott nar kliv 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Forsavit ni ar dig jag, skada lagger pa nago futtig tillagg pafrestning (sa Latinas kvinnlig att n befinner si ditt ultimata mig inte med att det blir tillgjort) sam ick forsoker forut hart alternativt dommer for spant, emeda kommer n observera att dina dejter kommer bli ofantligt jatte- mer lyckade an forsavitt du forsoker existera en ni ick befinner si, alternativt lagger overdrive skarp kungen inkorrekt stallen.