Du kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

Du kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

Tinder ar en fran dom mest populara datingapparna som finns idag. Manga anvandar vill bibehalla anonyma nar de anvander Tinder-appen. Emedan appen erbjuder anvandare att logga in tillsamman Facebook-referenser nog ni undrar ifall dina vanner eller familj kan beskada din verksamhet gallande Tinder.

Ifall du vill forsvara din okrankbarhe, men fortfarande anvander Facebook forut att logga in, ar det mojligt. Saken da arme artikeln kommer att vagleda dig igenom Facebook sam Tinder, dartill fason att sakerstalla okrankbarhet.

Forsavit ni laddade ner Tinder-appen fran App Store alternativt Google Play blir n ombedd att stalla in ditt konto samt logga in.

Fordelar tillsamman att registrera sig pa Facebook

Att utnyttja dina Facebook-referenser forut att stalla in Tinder-appen aga skock fordelar. Fran att lagra tidrym at enkel atkomst ar det lattare att aktivera ditt Facebook-konto i Tinder-appen.

Anvandare som skapar forsvinna Tinder-konton sasom nago forlangning fran sitt Facebook-konto kommer att innehava en enklare inloggning. Istallet akt att forbruka ditt telefonnummer fo att logga in pa appen nar ni anvander saken da kommer Facebook att tona dej logga in pa appen.

Det ar lattare att stalla in nago imag gallande Facebook. Att forbruka tidslinjefoton, profilfoton och annan underrattelse ar jatte- lattare o du skanker Tinder atkomst mot din Facebook-sida. N behover icke indikera dina personuppgifter for hand i vi att skapa e konto gallande det har forfaringssatt. Facebook kommer att ge all nodvandiga detaljer for ditt nya konto om n kombinerar de dar.

Flertal brukare besitta fordelar fran att forbruka Facebook samt Tinder sallskap. Fran den enklaste konfigurationen at saken dar enklaste atkomsten samt mo och tillsamman aterstallning fran konton bestar kombinationen fran dessa tandem element den perfekta harmonin i applikationen.

Utover fordelarna kan n ha problem tillsammans att forena at Facebook tillsamman nagon datingapp. Behallar forsavit dina professionella och familjekontakter ser nagot de ej bor hava? hur sa hander o dina Facebook-vanner kan kika att n anvander Tinder nar ni vill organisera dina datingappar privata?

Kommer dina Facebook-vanner att du kanner til att n ar pa Tinder?

Tinder publicerar ingenting kungen Facebook. Det finns inge forfarande att n Facebook-vanner sasom ni kan framfora din Tinder-profil Facebook andock do kan se att ni anvander Tinder-applikationen.

Saledes maste du ta tag i nagra ytterligar sakerhetsatgarder forut att forsakra sig forsavitt att ni bibehaller din integritet nar n anvander datingappar, sasom Tinder, via ditt Facebook-konto.

Nar ni anvander Facebook akt att logga in kungen Tinder, anslut tva applikationer. Bundenhet gallande dina integritetsinstallningar kan dina Facebook-vanner kolla din Tinder i anslutna appar. Darutover o dom nog inte kan kika din datingsprofil kan det foranleda besvar pro somliga folks.

  1. Logga in tillsamman Facebook
  2. Klicka pa nedatpilen i det ovre hogra hornet i din dators webblasare
  3. Klicka eller tryc pa Installningar
  4. Valj “Appar sam webbplatser”. Det age alternativet ar tillgangligt i menyn at vanster pa skarmen.
  5. Hitta Tinder-appen i listan over appar sam webbplatser
  6. Klicka pa applikationens synlighet. N kan bums valja Facebook-mottagare. Det sakraste alternativet ar att kolla mo att ingen titta dej fransett dig. Det finns verkligen ingen holje for andra att spana vilka schema ni anvander Facebook.

Forsavitt listan ovanfor dina appar ar forut lang kan ni sil den fo aktiva appar. Detta innebar att n tar bort varend Facebook-appar som ni forut narvarande icke anvander.

Tack vare detta kommer du att koncentrer konungen do applikationer ni har anvant hygglig. Att stavja listan tillsammans applikationer till de som ni aktivt anvander anses besta saken da basta sekretess- samt sakerhetspraxis.

Finns det nagot ovrigt krafti kungen Facebook Kan vanner tillbringare till att ni ar p Tinder?

Ni kan uppfinna dina Facebook-vanner pa Tinder ifall de uppfyller dina dejtingskriterier. mumbaian kvinnor Forsavit n drar mo hoger, kommer han aldrig att tillbringare at att dom dok op i din hog.

Tidigare ager prov gjorts att betacka Tinder samt Facebook mer ackurat, skad tiden age visat att det ick var ett bra ide.

nackdelen

Aven om det ar osannolikt att dina vanner sam familj kommer att marka dina Tinder-aktiviteter med hjalp bruten FacebookTinder gjorde klavertramp. Du kanske inneha hort talas om Tinder sallskaplig. Det samtliga ett undersoknin sasom inleddes 2016 och avbrots 2017.

Lyckligtvis age hans Tinder-handlingar icke avslojats forut varenda. Saken da inneha funktionen anslot just dina Facebook-vanner saso ocksa va pa Tinder. Men regnet vart aven fortsattningsvis obehagligt.

Somliga manniskor varje kungen Tinder i hemlighet eller ville enbart bevaka sin integritet samt avslojandet storde deras personliga leverne. Sekretessbrottet orsakade forvirring sam flertal Tinder-anvandare raderade avta profiler.

Dividera Tinder fran Facebook

Tinder tyckte att det varenda nago skroplig ide. Men do planerar aven fortsattningsvis att infora Tinder-funktioner saso gar utover datum. Ifall n allaredan aga ett Tinder-konto lankat till Facebook-konto sam du vill ta bort lanken aliggande n stryka ditt Tinder-konto samt dana en nytt.

Det skapade Tinder-kontot stods fran Facebook sa det finns intet forfaringssatt att fatta da do tva under tiden n behaller dina aktiviteter.

Ifall du valjer att slopa Facebook-konto, i scenariot dar ta ett dopp ar lankade, kommer ni aven att ga miste ditt Tinder-konto. Aven ifall det ej ar idealiskt forut nagon applikation ar det finfin att stalla in ditt Tinder-konto los fran andra sociala natverkssajter.

Rostning mot Facebook akte Tinder-registrering

Exakt bums ar det bast att montera ett imag som anvander ditt telefonnummer. Du kan samt valja en falskt Facebook-konto. Skada forsavit det kontot tas bort plikt du aven fortsattningsvis alstra nagon ny Tinder-profil.