Forsavitt n endas har anvant Tinder mirake e kort tidrym antagligen n undrar…

Forsavitt n endas har anvant Tinder mirake e kort tidrym antagligen n undrar…

Nedo kommer vi att inbegripa samtlig grunderna darfor att forbruka Tinder – kolla det sasom nagon futtig Tinder FAQ forut nyborjare.

Hurda man skickar bilder hagad Tinder

Att foreta det har, fullstandig loj sla opp chattfonstret darinnanfor Tinder, valj matchningen ni vill langa nago foto mo, begynna konversationen, press kungen do tre prickarna (hamburgermeny) ino hornet sam valj alternativet darfor att avsanda en bild – du- kan racka nagon bild fran din Facebook, fran telefonens lagring, alternativt endas fanga nagon selfie dar och da dartill avsanda det innestaend.

Hur hane andrar alder hagad Tinder

Att passa din alder villig Tinder befinner si knepigt. Tekniskt sett kan det icke goras. Nar n age registrerat ditt Tinder -konto kan n ick langre korrigera ditt benamning alternativt din alder. Det betyder, oavsett benamnin samt alder n anvander, d ager fastnat nar du anvander appen.

Ifall n vill forandra ditt benamnin alternativt din alder villi Tinder masta n deleta Tinder -appen, forinta ditt konto och borja nagon nytt. O ni astadkommer det ager kommer du fast an att bli berovad ALL dina matchningar aven konversationer fran det gamla kontot, sa vart eftertanksam fore du utfor det age – ni vill ick falla samtlig dina matchningar!

Ar Tinder Positiv varthan det?

Tinder a kostnadsfr att administrera. Do flesta anvander gratisversionen. Andock det finns nago avlona utgava som heter Tinder fordel saso skanke nagon oforandrad del fordelar jamfort med gratisversionen. Forsavit n anvander gratisversionen it Tinder sam fortfarande fader matchningar kan Tinder hoppingivande finnas nagot a nagon spelvaxlare-du far ytterligar matcher.

Hurdan mycket kostar Tinder Positiv? Tinder fordel kostar $ 9.99 allma mirake 30 ar ocksa ? allman over 30 ar. Mi ingen anin hursa det ar odl aven givetvis, det verkar fullstandig orattvist forstora det ar pauserna dessvarre.

Fordelar tillsamman Tinder Positiv

  • Oandlig svepning – tillsamman nagon Tinder ytterligare -profil tillats n obegransade svepningar, vilket innebar att det ick finns marklig granser akt hurda avsevart tidevarv ni kan applicer att botten upp at vanster sam mattlig villi profiler. N kan bidra u en vecka kungen att foreta det samt likval erhalla fortsatta; oinskrankt svepning tillmotesgaende Tinder befinner si saken da framsta anledningen at att utslag flesta byter mo Tinder hoppingivande.
  • Kasser aterkomst sista svepningen – icke saker gallande saken da sista personen n svepte direkt kungen? Ingen vada; sallskap Tinder fordel kan n vanda det sam fa det som forsavit det aldrig hant.
  • Tinder Pass – forsavitt ni reser ofta behover ni 100% Tinder ytterligar darfor ni tillats resurs at Passport, Tinder positiv premiumfunktion saso later di forbruka Tinder varenda du a a inom varlden. Tillsammans Tinder positiv blicka Tinder ditt konto kontra ditt hemlan. Fo serio resenarer befinner si Tinder Passport en gava.
  • Fem superlikheter per dag – forsavit er minsann vill folja fardig din jambordi kan d anvand e superliv mode-riktig i Tinder. Ino gratis Tinder tillats du nago ino veckan. Skad tillsamman Tinder ytterligar tillat n fem kanon likes per dag.
  • Nagon boost ino manaden – Tinder Boost befinner sig nago livsfarlig roll saso, nar den ar aktiverad, kommer att stiga din imag at max itu samtliga sokningar ino ditt distrikt i 30 minuter praktisk lГ¤nk. Det betyder att din Tinder -profil kommer att figurera trasig potentiellt tusentals manniskor sam, om din profil ar berattigad, bord medfora nago batmangd matcher. Tillsamman Tinder gagna tillat du mojlighet att cykel nago stig ino manaden. Sam tro ja det fungerar minsann findbride lA¤nk.
  • Inga ytterligare annonser – Tinder framat befinner si 100% annonsfritt; det betyder att ni lagger mindre tidrym gallande att sparas sam beskada pa annonser sam mer tid att botten upp at vanster dartill mattlig.