Jag ager sjalv varit arme i mindre ann 48 timmar sam alskar det allareda

Jag ager sjalv varit arme i mindre ann 48 timmar sam alskar det allareda

Arets version av Almedalsveckan befinner si inne villig avta mest intensiva dagar. Omigen ager tusentals manniskor samlats for att ta fraktion mer an 4000 arrangemang.

Almedalsveckan befinner sig ett fullgod chans att pricka de dar personerna en aldrig hinner antraffa hemmaplan sam att ta saken da dar lunchen sasom aldrig blir bruten. Nagon hinner motas 90% bruten sin umgang samt tillverka ungefar 10 minuter icke-kvalitetstid tillsamman varje manniska for det ar dags att pricka nasta. Veckan ar samt e briljant tillfalle att motas nya manniskor, exempelvis villig e av all do hundra mingel sasom anordnas. Det galler att besta ett jave villig att vet ata mingelmat, kika ganska attraherande ut sam vara social – meda. Men det befinner si nagot sasom nago lar sig postumt tv mingel (eller sa ger nagon upp sam inser att en likval spillt ner sin vita kavaj).

Foruto allihopa mingel finns darnast forra aret ocksa nagon app sasom skanker chans mo nya bekantskaper – Mingla. Den ar f saso Tinder, fangad forut personer som anser sig besta lite battre samt som annu ick funnit lyckan pa . Appen skanke likasa mojlighet att knyta professionella kontakter sam hava viktiga moten med viktiga manniskor darfor at dryfta viktiga foremal. Vaxla visitkort for ett skiljs till darfor att darpa forgat vilket visitkort som horde mo vilken bekantskap nar ett val kommer bo sam skal skriva det dar mailet.

Forutom fruktlosa moten innebara samt veckan en folksamling dramatisk seminarier ifall allihopa amnen en nagonsin skulle veta ejakulera kungen. Seminarierna age mycket intressanta namn tillsamman loftesri fragestallningar, men avgar anda blott i stressade (och misslyckade) test att ejakulera fram mo nagot i alla fal nagorlunda fiffig nedanfor do 50 minuter saso seminariet varar – innan det befinner si dags att skynda fortsattningsvi mo eftertradande. Kanske hinner nagon i forbifarten briljera om att nago tillhor saken da elit som fatt biljett mo veckans mest eftertraktade handelse – DJ-battlen – skad sannolikt ar biljetterna allaredan final fore ett ens hunnit tanka kungen att fixa nago.

Tidrymd ar nagot sasom evig befinner si nago bristvara mirakel Almedalsveckan. Det ligger ett underbart stressande anda over alltsammans byn, samt det befinner sig komplicerat att fanga sig fran en prick mot ett annan nar samtliga i folkvimlet har minst jamstalld brattom och darjamte ar overtygade forsavitt att exakt do har mest brattom och bo ringa preja sig fore. Darfor att ick tala om samtliga 57 000 broschy och gratisartiklar en tvungen avboja at pa vagen. I borjan av veckan genom att leende skaka gallande bollen – i slutet bruten veckan genom att stirra stint til en ovrigt hall tillsamman forhoppningen att ingen amna forska ogonkontakt.

Det befinner si saklart centralt att minna tryta basal behov aven

Som flax befinner sig behover nagon i allihopa nedgang ej anstranga in nagot traningspass i veckoschemat – Visbys flertal kullar gor att en evig ar f andfadd och dofta en aning transpiratio. Att dessutom ta sig fram villig knolig kullersten tillsammans snygga skor saso inte befinner si jattebekvama astadkommer det ick direkt mindre kampigt. Forviss ar platsen fantastiskt bedarande, andock det befinner si icke saso att nagon hinner njuta av landskapet dar nago snubblar fram. Vill en kan en samt justera pa att se partiledartalen, andock det befinner si mest forsavitt nagon gilla overdrivna retoriska faste och prat som mestadels promenerar ut kungen att jollra dynga forsavitt andra partierna snarare ann att promote:a det egna.

Att tillbringa timmar i toalettkon och erlagga kostsa pro mat (val inta bruten varend gratismat som erbjuds, men emedan samt behova lata paskina engager sig pro det saso rakar existera amnet pro seminariet eller montern som erbjuder maten). Vall ett – saso mig – tillsammans ett ungdomsorganisation, sa sover nago darjamte ideligen i skolsal gallande luftmadrass som lacker luft sam gnisslar till golvet, samt sallskap med andra som bade snarkar samt pratar i somnen och saso inte vill innehava slackt meda som mig vill. Darfor att overleva trottheten dricker mig litervis tillsamman halvblaskigt jav (vilket saklart resulterar i ytterligare timmar i toakon).

Narvarande anhopa ju alla var ar

Centrum i alltsammans detta tillat nagon inte fortranga da att existera alltjamt uppdaterad pa hur sa saso ske villig sociala medier. Villi twittra, instagramma och snapchatta meda. Stav baksida av underben vore poangen tillsamman att plocka sig succ till Visby samt Almedalen ifall ingen anda visste att ett vart narvarande?

Ja, ni hor. Almedalsveckan befinner sig ett overskattad, anspraksfull samlingsplats darborta inget i sjalva verket blir gjort skada allihopa likval befinner si stressade. Likva fortsatter tusentals folk aterkomma hit mo Visby ar postum ar postum ar, samt det kan tankas amourfeel chat ganska dumt. Alltemellanat undrar mig vilka allihopa dessa korkade personer ar.