Match ar ett enormt bra alternativ pro dig som soker en serios dejtingsida

Match ar ett enormt bra alternativ pro dig som soker en serios dejtingsida

Manga svenska medlemmar, frank registrering och inga falska konton ar nagra fran de foremal som vi tycker bast ifall. I kompletterande till detta ar dejtingsidan enkel att hantera och funktionerna fungerar bra bade kungen PC och i mobilen. Allt som allt kan vi forespraka Match.

Fordelar
  • 6600 nya svenska medlemmar varje manad
  • For seriosa medlemmar
  • Varje vecka registrerar sig 2 600 svenska singlar kungen Match
Nackdelar
  • Inte allihopa medlemmar verkar besta aktiva

Introduktion

Du hittar i dag ett hav fran dejtingtjanster pa internet. Vart intryck ar att match ar en av tungviktarna, en dejtingplattform som de allra flesta inneha hort om – eller atminstone de som ar en andel av natdejtingvarlden just nu.

Vi minns att det gick reklam forut match gallande TV for flertal ar darefter, och inneha hort talas om Match bade i formella och icke-formella samband. Med avsikt kungen var existerande relation till Match hade vi hoga forvantningar kungen dejtingsajten nar vi beslutade oss forut att utfora ett rejalt test. Vi onskade ta reda pa allting fran registreringsprocessen och granssnittet till mojligheten till potentiella dejter.

Det varje relevant pro oss att bedoma ifall match ar en dejtingsajt som vi kanner oss komfortabla i att forbruka, och ifall det rentav finns en tillfalle att ses nya partners som vi skulle passa bra ihop med. Tidigare har vi varit aktiva kungen en fraktion dejtingsajter som pa flertal metod slagit oss som nagot oseriosa och ytliga.

Vi har velat utprova island brudar djupet hos match och ifall vi skulle fa den positiva foraning som vi beredvilligt vill kanna nar vi befinner oss gallande en dejtingsajt. Las vidare forut att utbilda dig mer om va vi fick reda kungen!

In Registrering fran brukare

Nar du klickar dig in pa match blir du bemott av en interaktiv datastyrd coach som ska styra dig i genom registreringsprocessen. Du far forst fragan ifall du onskar traffa man eller kvinnor kungen hemsidan. Narmast I foljd blir du ombedd ifall att tata i fodelsedatum, bostadsort, kon, anvandarnamn och e-post. Detta gar nagotsanar fort och inom nagra minuter har du upprattat ett konto.

Nar kontot ar upprattat far du information om att Match beredvilligt vill kanna till en aning mer ifall dig, och du blir eftersom ombedd om att respondera pa nagra fragor. Den forsta fragan ar ifall du ar redo for ett allvar karleksforbindelse. Den har fragan gillade vi eftersom dejtingsajten darfor kan anpassa dig med personer som soker samma sak som du.

Med det sagt kan det vara lite svart att vara medveten om vad man amna ge besked pa den arme fragan eftersom svaret mycket ar ”jag soker ej aktivt efter nagot seriost, men ifall kemin ar bra ar sjalv flexibel pro det”. Detta har Match dock tagit kron pro i och med att de inkluderat tre olika svarsalternativ: ”Ja, absolut”, ”kanske, om allting kanns bra” och ”inte riktig an”. Aven har de inkluderat ett fjarde val i liten bokstaver: ”Det vill sjalv anordna pro mig sjalv”.

Vi vardesatte att det fanns manga svarsalternativ, det visar att match inneha forstatt att don och ting inte alltid ar sa svartvita inom dejtingvarlden. Sa arme langt kanner vi oss komfortabla med Match. Vidare i processen fick vi fragan om vi ar religiosa, vilken slags utbildning vi inneha, och en andel andra fragor i likadan anda.

Det ar explicit att skaparna av Match har tankt att det ar angelaget att veta en oskadd bit ifall dig som person, bade pro att kunna presentera ditt verkliga jag och pro att klara av atnjuta till bra matchningar mellan anvandare. Man anser ju beredvilligt att likadan avkomma leka superb och med en sadan reda kungen foremal och ting kan man flyktig skrida in pa andras profiler och estimera ifall man tycker om deras personlighet